Uppdraget/en:

Vill du ta din profession och utmana den och dig själv i en organisation som har förgreningar över hela världen? Vill du få möjlighet att skapa nya kontakter och nya kunskaper tillsammans med kollegor över hela världen? Vill du få möjligheter att vara en del av det “lilla” i det stora och det stora i det hela?

Vad roligt! Låt mig fortsätt….En av många förmåner med att arbeta hos oss på Sogeti är att få vara en del i ett framgångsrikt och expansivt företag som erbjuder högkvalitativa IT-tjänster till våra kunder. Vi ligger i framkant när det gäller vårt innovativa sätt att jobba för en hållbar och god arbetsmiljö och vi lägger vårt arv samt vår vision i händerna på våra trogna medarbetare, där vardagen speglas av spännande uppdrag, utmaningar och möjligheter.

Vill du även jobba med varierande projekt och stor möjlighet till egen utveckling? Tycker du om att hjälpa människor genom att komma på smarta lösningar till komplexa problem? Eller vill du kanske jobba i framkant med den senaste tekniken? Då skulle du passa perfekt hos oss!

Som medarbetare hos oss har du möjlighet till utvecklande uppdrag, både ute hos kund och på vårt/a kontor. Hur man arbetar i varje projekt kan variera och du har möjlighet att själv styra mycket av ditt arbete. Genom att kontinuerligt ställas inför nya utmaningar får du utvecklas och lära dig nytt.

 

Laget:

Hos Sogeti Nyköping präglas vardagen av en positiv attityd där vi delar framgångar och stöttar eventuella motgångar. Vi utgår från att Vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Det berömda talesättet “Jaget” i “Laget” för uppdraget spelar en viktig roll för våra gemensamma mål.

Våra medarbetare är vår främsta resurs och det är vår absoluta övertygelse att om personalen mår bra, trivs och får chans att utvecklas så kommer de ekonomiska resultaten på köpet. På vårt kontor i Nyköping så är Vi för tillfället 12 konsulter, (med mål att vara 20 konsulter under 2021) med olika bakgrunder. Vi tillhör en Region som består av Linköping, Norrköping, Örebro och Karlstad med totalt ca 160 kunniga och drivna kollegor som arbetar med några av regionens största företag och myndigheter. Dina nya kollegor blir strateger, projektledare, utvecklare, UX-designers, digitala arkitekter, testledare och även några inom A.I och B.I teknologin.
Från Vårt kontor i Nyköping så arbetar Vi lokalt och främst mot Stockholmsregionen och i fall även hela Sverige. Vår leverans sker både på plats från vårt kontor och hos kund när så behövs.

 

Jaget:

Först och främst så tycker du med all säkerhet om att lösa problem. Känner du även att du kan relatera till värdeord som exempel Frihet, Glädje, Ödmjukhet, Tillit, Ärlighet och Enkelhet. Får du också energi av när du förknippar din arbetsvardag med ord som Samarbete, Stolthet, Bekräftelse, Utveckling och Entreprenörskap? Ja då kommer du passa in i rollen som utvecklare hos oss, som handen i handsken

Vi vill gärna att du har erfarenhet och kunskap i något eller några av språken:

  • Java
  • .Net /C#
  • Phyton
  • JavaScript/Typescript

SQL (MS, Oracle, DB2)

Ett stort plus i kanten om du:

  • Har erfarenhet av webbutveckling, MVC och Javascript.
  • Har arbetat med molnbaserad arkitektur (tex Azure, AWS, Google Cloud)
  • Har erfarenhet av relevant metodik, som exempelvis DevOps eller TDD.
  • Har i din profession stött på verktyg som exempelvis V.S, Lighthouse, RedSharper
  • Viktigast av allt är att du känner starkt för att arbeta som konsult och att du är positiv, engagerad och öppen för nya utmaningar.

Låter det intressant? Av erfarenhet så kan jag lova dig möjlighet till utvecklande uppdrag där du sätter gränser på din egen framgång inom en organisation som värdesätter en etnisk och kulturell mångfald.

 

Mitt Ledarskap:

Som kollega och din närmsta chef/ledare så är mitt mål och främsta uppgift att vara din sponsor till det du behöver för att lyckas! Jag tycker om och anammar det coachande ledarskapet och kommunicerar gärna på ett öppet och ärligt sätt. Mitt fokus är på mina medarbetarna, som beskrivs ovan som vår viktigaste resurs. Att underlätta för individen och teamet med fokus på att leverera hållbara värdeskapande resultat för oss alla är några av mina mål. Jag kommer vara till hjälp med svaren på frågorna “varför och “vad” men lägger gärna frågan om “hur:et” hos individen/teamet.

 

Om företaget
Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns Sogeti stationerade på 20 kontor med ca 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära sina kunder och partners. Tillsammans arbetar man med de främsta teknologierna med fokus på att skapa möjligheter genom att kombinera agila med det innovativa. Sogeti stödjer och fokuserar mycket på framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation.

Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för just teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt, kontrollerat och organisationsanpassat.

Som en global ledare inom konsult-, teknik- och ingenjörstjänster samt digital transformation ligger Capgemini-koncernen i innovationens framkant. Vi möter våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med mer än 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag.

Vi sätter medarbetaren i centrum och drivs framåt av övertygelsen, att om man ska lyckas realisera affärsnytta med och kring teknik så krävs kollegor som har viljan, ett driv och intresset att göra skillnad.

Capgemini Group är multikulturell med 270 000 anställda i närmare 50 länder. 2019 omsatte Capgemini-koncernen tillsammans med förvärvet Altran 17 miljarder euro. People matter, results count.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

 

Låter det intressant? Hör av dig till:

Jonas Magnusson, teamchef, Sogeti Nyköping
jonas.magnusson@sogeti.se
073-022 64 45