Vill du bli en del av vårt glada och härliga team här i Nyköping?
Just nu söker vi en rad nya medarbetare till Nyköping, ett charmigt, välmående och “lagom” stort kontor, vackert och centralt beläget nere vid hamnen, med kontakter över hela världen. Local touch, global reach när det är som bäst.

Vår lokalisering ger en möjlighet och närhet till spännande kunder och projekt inom hela regionen.

Sogeti Nyköping präglas av en positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Här finns stora möjligheter för dig som gillar att ta plats och utvecklas, både som person och konsult. Lika viktigt är vår nya satsning på erfarenhetsutbyte och kompetensutveckling. Det kan röra sig om alltifrån utvecklarluncher, till seminarier och ”certifieringsrace”.

Vi söker Dig…. som vill vara med och skapa värde tillsammans med oss andra och våra kunder. …Dig som vill utvecklas i en öppen och social miljö där Vi alla är lika olika som lika viktiga. …Dig som är passionerad i ditt gebit och som gärna delar med dig av dina intressen och kunskap. Dig som vill ta del av våra uppdrag som bland annat rör sig inom fordonsbranschen, hälso- och sjukvård, processindustri och offentlig sektor.

Just nu söker vi:

  • BI-utvecklare
  • Systemutvecklare inom Java/.Net, Node.js
  • Business Analyst/Kravare
  • Test
  • Sharepoint och Office 365 utvecklare

 

Om företaget
Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 20 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.

Som en global ledare inom konsult-, teknik- och ingenjörstjänster samt digital transformation ligger Capgemini-koncernen i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med mer än 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini Group är multikulturell med 270 000 anställda i närmare 50 länder. 2019 omsatte Capgemini-koncernen tillsammans med förvärvet Altran 17 miljarder euro. People matter, results count.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdheten självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

Ser framemot att få träffas!

Vänligen,
Jonas Magnusson, teamchef, Sogeti Nyköping
jonas.magnusson@sogeti.se
073-022 64 45