Uppdraget/en:
Vill du ta din profession och utmana den och dig själv i en organisation som har förgreningar över hela världen? Vill du få möjlighet att skapa nya kontakter och nya kunskaper tillsammans med kollegor över hela världen? Vill du få möjligheter att vara en del av det “lilla” i det stora och det stora i det hela? Vill du vara med och bygga vårt Team inom B.I?

Business Intelligence är ett fokuserat satsningsområde inom Sogeti som genomsyrar oss lokalt, nationellt och globalt. B.I för oss handlar främst om att skapa möjligheter för våra kunder att fatta bättre affärsbeslut, att förstå kundernas verksamhet och att lösa problem samt fokusera på kundnytta. I området ingår även kognitiva tjänster och AI. Vårt främsta fokus är verktyg inom Microsoft stacken men som alltid är teknik underordnat kundnytta. På Sogeti finns kollegor med stor erfarenhet och ett nätverk som du kan bidra och ta nytta av. Det kommer finnas stora möjlighet att påverka vår fortsatta resa inom området både internt och tillsammans med våra kunder.

 

Laget:
Som konsult inom Business Intelligence på Sogeti kommer du att hjälpa våra kunder både genom strategiska och operativa förbättringar i deras arbetsvardag.
Du kommer bli en del i ett team som välkomnar en positiv attityd där vi delar framgångar och stöttar eventuella motgångar. Vi utgår från att Vi hjälper varandra och har kul på jobbet. Det berömda talesättet “Jaget” i “Laget” för uppdraget spelar en viktig roll för våra gemensamma mål.

Våra medarbetare är vår främsta resurs och det är vår absoluta övertygelse att om personalen mår bra, trivs och får chans att utvecklas så kommer de ekonomiska resultaten på köpet. På vårt kontor i Nyköping så är Vi för tillfället 12 konsulter, (med mål att vara 20 konsulter under 2021) med olika bakgrunder. Vi tillhör en Region som består av Linköping, Norrköping, Örebro och Karlstad med totalt ca 160 kunniga och drivna kollegor som arbetar med några av regionens största företag och myndigheter. Dina nya kollegor blir strateger, projektledare, utvecklare, UX-designers, digitala arkitekter, testledare och även några inom A.I och B.I teknologin.

Från Vårt kontor i Nyköping så arbetar Vi lokalt och främst mot Stockholmsregionen och i fall även hela Sverige. Vår leverans sker både på plats från vårt kontor och hos kund när så behövs.

 

Jaget:
Den här annonsen riktar sig till dig som specialist inom Data Warehouse/Business Intelligence eller en erfaren databasutvecklare som vill bredda dig mot Business Intelligence.
Du är analytisk, tekniskt skicklig och drivs av att tillsammans med kunden lösa problem och förbättra dess verksamhet.

Först och främst så tycker du med all säkerhet om att lösa problem. Känner du även att du kan relatera till värdeord som exempel Frihet, Glädje, Ödmjukhet, Tillit, Ärlighet och Enkelhet. Får du också energi av när du förknippar din arbetsvardag med ord som Samarbete, Stolthet, Bekräftelse, Utveckling och Entreprenörskap? Ja då kommer du passa in i vårt team, som handen i handsken

Vi ser dig gärna ha erfarenhet i och kunskap kring:

  • Flera års erfarenhet, inom Data Warehouse och Business Intelligence
  • Stor erfarenhet av databasutveckling inom Microsoft SQL Server och som vill bredda dig mot Business Intelligence
  • Erfarenhet av Business Intelligence-lösningar byggda med Microsofts SQL Server verktygen (Integration Services, Analysis Services, Reporting Services, Excel Power Pivot och Power BI)
  • Du brinner för att fortsätta att jobba med – och utvecklas inom – Microsofts SQL Server miljö
  • Meriterande är om du har erfarenhet inom något eller flera av områdena Big Data, hadoop, machine learning, Azure eller om du har erfarenhet som databasadministratör (DBA)
  • Som person ser vi gärna att du är drivande, utåtriktad, säljande och att du tycker om att arbeta i team. I rekryteringsprocessen eftersträvar Sogeti en jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

 

Mitt Ledarskap:

Som kollega och din närmsta chef/ledare så är mitt mål och främsta uppgift att vara din sponsor till det du behöver för att lyckas! Jag tycker om och anammar det coachande ledarskapet och kommunicerar gärna på ett öppet och ärligt sätt. Mitt fokus är på våra medarbetarna, som beskrivs ovan som vår viktigaste resurs. Att underlätta för individen och teamet med fokus på att leverera hållbara värdeskapande resultat för oss alla är några av mina mål. Jag kommer vara till hjälp med svaren på frågorna “varför och “vad” men lägger gärna frågan om “hur:et” hos individen/teamet.

 

Om företaget
Sogeti, en del av Capgemini-koncernen, har verksamhet på över 100 orter runt om i världen. I Sverige finns 20 kontor med totalt 1200 medarbetare. Sogeti arbetar nära kunder och partners för att dra full nytta av möjligheterna med teknologi och kombinerar agilitet och implementeringshastighet för att skräddarsy innovativa, framtidsfokuserade lösningar inom Digital Assurance & Testing, Cloud och Cybersecurity, förstärkta av AI och automation. Med sin pragmatiska ”value in the making”-ansats och sin passion för teknologi hjälper Sogeti organisationer att digitalisera – snabbt.

Som en global ledare inom konsult-, teknik- och ingenjörstjänster samt digital transformation ligger Capgemini-koncernen i innovationens framkant. Vi möter därmed våra kunders behov inom molntjänster, digitalisering och plattformar. Med mer än 50 års erfarenhet och en gedigen branschspecifik kompetens gör vi det möjligt för organisationer att förverkliga sina affärsmål genom ett brett spann av tjänster, från strategiarbete till drift- och förvaltningsuppdrag. Vi sätter människorna i fokus och drivs framåt av övertygelsen att med teknik realiserad affärsnytta åstadkoms av människor. Capgemini Group är multikulturell med 270 000 anställda i närmare 50 länder. 2019 omsatte Capgemini-koncernen tillsammans med förvärvet Altran 17 miljarder euro. People matter, results count.

Alla människor ska ha samma möjligheter. Inte minst i sitt arbete, därför är jämställdhet en självklarhet för oss och vi tar mängder av initiativ för att främja detta, bland annat #addher. Sveriges största nätverk för kvinnor inom IT-branschen.

 

Intresserad? Hör av dig till: 

Jonas Magnusson, teamchef, Sogeti Nyköping
jonas.magnusson@sogeti.se
073-022 64 45