Som en ny IT-utmanare i Norden behöver vi nu fler starka spelare som vågar utmana och vara nyskapande tillsammans med oss. För att nå till toppen har vi valt att fokusera på det vi anser är viktigt, att arbeta tillsammans, agera med hjärtat och skapa affärsvärde. Kund och medarbetare delar alltid första plats. Vi tror på delaktighet, kreativitet och engagemang före fina titlar och en fyrkantig struktur. Vill du veta mer? Vill du vara med?

Vi söker IT-konsulter

Nordlo Nyköping söker nu IT-konsulter/systemtekniker med bred kompetens och erfarenhet inom IT. Vi är en stark spelare på marknaden i Nyköpingsområdet där vi dagligen stöttar våra företagskunder i sin digitaliseringsresa och arbetsvardag. Har du en bakgrund inom system- eller nätverksteknik och brinner för problemlösning? Då tror vi att du kan vara vår nya medarbetare som hjälper oss att stötta våra kunder digitalt.

Hos oss blir du del av vårt tekniska team där vi ska göra skillnad för våra kunder – direkt. Vi brinner för att analysera våra kunders situation, förstå problemen och ta fram konkreta förslag på förbättringar. Vi effektiviserar våra kunders IT-miljö och därigenom hela deras verksamhet. Våra tekniska konsulter är Nordlos främsta ambassadörer när det kommer till kunskap, snabbhet, lyhördhet, förståelse och engagemang. Exakt de egenskaper som våra kunder så högt värdesätter. Det innebär ett stort ansvar och nya utmaningar varje dag. Det ger dig också chansen att utvecklas och du väljer själv hur långt du vill nå. Till din hjälp har du alltid resten av teamet på Nordlo.

Du har en bakgrund inom IT där du har arbetat i en Windowsmiljö med infrastruktur eller system. Troligtvis är du van vid att stötta verksamheter och att ha nära kontakt med användare eller beställare av IT.

Beroende på din bakgrund och kompetens kommer dina arbetsuppgifter bestå av att via fjärrstyrning eller på plats bistå våra kunder med felavhjälpning, installationer, delta i migreringsprojekt eller ge tekniska råd till Nordlos kunder och våra egna affärsutvecklare. Som tekniker hos oss har du möjlighet att bygga på din tekniska kompetens eller utveckla din befintliga kompetens i våra kunders miljöer som ständigt förändras.

Läs mer om våra tjänster på nordlo.com

Ansök här

Erfarna IT- och systemkonsulter

Kontakt: Patrick Klemetz, tel. 0155-29 37 14
Sista ansökningsdag: 2021-06-01
Körkort: B-körkort
Språk: Svenska, flytande i tal och skrift

Vi avböjer kontakt av rekryteringsbolag i denna rekrytering