Det händer mycket hos våra kunder! Vi söker därför fler integrationsutvecklare med BizTalk-kompetens till vårt naturnära kontor i Nyköping. Trivs du med ansvar och räcker gärna upp handen och säger ”det har jag aldrig testat förut, så det lär jag mig gärna”? Då kan det vara dig vi söker.

Vilka är vi?
LearningWell är ett it-företag i Nyköping. Erbjudandet består idag av konsulter, skräddarsydda system och egenutvecklade it-produkter. För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att vara öppna och ärliga med de människor vi träffar. Vi tackar nej till sådant som inte känns rätt och lägger kraften där den gör verklig nytta. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom våra kunders krav. Allt för att de i slutändan ska få vad de faktiskt behöver. Det gör att vi idag jobbar med kunder som till exempel SSAB, Scania och schweiziska försvarsmakten (Armasuisse).

Om tjänsten
Nu söker vi ännu en vass integrationsutvecklare med kompetens inom BizTalk. Våra kunder står inför häftiga utmaningar. Bland annat ställer SSAB i Oxelösund om till kolfri ståltillverkning med ambition att bli världens modernaste stålverk. Genom att bli en del av LearningWell är du med och bidrar till en hållbar framtid på ett globalt företag.

För att lyckas i din roll tror vi att du har tidigare erfarenhet av att jobba med integration av olika system. Du kommer få stort ansvar i vad som i dagsläget är ett litet team bestående av lika vassa LearningWell-kollegor. Bland annat kommer du jobba tight ihop med Lasse, som har över tio års erfarenhet av BizTalk. Enligt Lasse är nuvarande integrationer väl dokumenterade, så vi räknar med att du är snabbt igång.

Utmaningen blir att sätta dig in i kundernas vardag. Du kommer ha daglig kontakt med verksamheten, men även externa leverantörer. Som spindeln i nätet bygger din framgång på hur väl du förstår våra kunders metoder och processer.

Det tekniska
På LearningWell har vi gemensamt bestämt att undvika långa kravlistor på utvecklingsspråk, ramverk och tekniker du måste kunna. Vi vet, precis som du, att kraven snabbt förändras. Det viktiga att du är nyfiken och vill lära dig mer.

Efter diskussion med Lasse finns det dock några saker som är bra att ha koll på för att du ska lyckas väl i din roll:

 • C# (Visual Studio)
 • xml/xsd
 • REST-tjänster
 • WCF

Andra exempel på vad vi jobbar med:

 • Elasticsearch
 • .NET
 • Azure
 • Docker
 • Continuous integration

Möjligheter till hemmajobb
Vi jobbar just nu helt på distans. Hur länge det fortsätter hänger på utvecklingen i omvärlden. Har du önskemål på att jobba hemifrån även framöver? Säg till, så försöker vi hitta en lösning som passar. Denna tjänst kräver dock att du då och då befinner dig på plats hos kunden.

Om dig
Vi ser gärna att du:

 • Har lätt för att uttrycka dig i svenska, både i tal och skrift
 • Har erfarenhet från tidigare roller inom systemintegration/BizTalk
 • Tycker om att jobba självständigt och lära dig nya saker

Kanske bor du redan i vårt närområde, vill du sluta pendla och istället få mer tid över till annat? Eller kanske vill du flytta hit? Till en stad där det faktiskt går att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur – och dessutom ha cykelavstånd till jobbet, förskolan och fotbollsträningen.

Mer om oss
Ända sedan starten 2003 har vi drivits av en enda sak. Stolthet i varje leverans. Att vara stolt går bortom att vara nöjd. När du är stolt sträcker du på dig. Du vill berätta vad du har gjort och vem du har gjort det med. Idag är vi över 50 anställda med kontor i fem städer.

Läs mer om dina framtida kollegor
Här kan du läsa intervjuer med bland annat metallgitarristen Erikhobbyölbryggaren Stefan och golfaren Per.

Här får du:
• Fast månadslön, provision och vinstdelning.
• Betydelsefulla uppdrag med stort ansvar hos kunder i ständig utveckling.
• En familjär och platt företagskultur, där vi tillsammans är med och bestämmer hur saker ska göras.
• Roliga aktiviteter utanför arbetstid. Vinprovning och skidresor till Alperna, bland annat.

Hör av dig
Peter Karlsson, delägare och vd East (Nyköping)
peter.karlsson@learningwell.se
070-631 28 70

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.