Drivs du av stoltheten i det du levererar? Trivs du bäst i gränslandet mellan processer, maskiner och människor? Till vårt kontor i Nyköping söker vi nu en självgående automationsingenjör med erfarenhet inom utveckling, konstruktion, testning, driftsättning och teknisk support.

För att bygga riktigt bra it-system krävs mer än trendiga tekniker. Främst handlar det om att vara bäst på att lyssna till människor och förstå vad de egentligen behöver.

Vårt erbjudande består idag av konsulter, skräddarsydda system och egenutvecklade it-produkter. För oss är det viktigt att känna stolthet över allt vi levererar. Därför är vi noga med att våra kunder alltid får vad de faktiskt behöver.

Vi gör det genom att vara öppna och ärliga med de människor vi träffar. Vi tackar nej till sådant som inte känns rätt och lägger kraften där den gör verklig nytta. Vi ställer nyfikna frågor för att förstå det riktiga behovet bakom våra kunders krav.

 

Om dig

Nu söker vi ännu en kollega till kontoret i Nyköping. En självgående automationsingenjör med erfarenhet inom utveckling, konstruktion, testning, driftsättning och teknisk support. Hos oss blir du en viktig kugge inom processindustrin ute hos våra kunder.

Självklart är det viktigt att du tycker om programmering. Du trivs bäst i gränslandet mellan processer, maskiner och människor, och är van att jobba i PLC-system inom Siemensfamiljen. Kanske även Proview. Vi ser positivt på om du behärskar utvecklarspråk som till exempel C, C++ och Python. På samma sätt uppskattar vi om du har kompetens inom nätverkskommunikation, med tillhörande kommunikationsprotokoll.

Lika viktigt är det att du är intresserad av att sätta dig in i kundernas processer för att förstå deras verksamhet. Får du en otydlig spec ställer du nyfikna frågor tills du hittar svaren. Och lite skit under naglarna är ingenting som skrämmer dig. Går något fel är du tillräckligt bekväm bland givare och instrumentering för att själv ta dig ut i produktionen för att felsöka problemet. Där andra ser hinder och problem hittar du lösningar och förbättringspotential.

Du har förmågan att skapa förtroende hos människorna du möter på din arbetsplats. Tack vare din kunskap, erfarenhet och tydliga kommunikation litar de på att förändringarna du föreslår är för deras egna bästa och känner sig därför bekväma med att lämna över taktpinnen till dig. Du klarar av att se saker från olika perspektiv och tar hänsyn till åsikter från alla typer av användare.

Kanske vill du sluta pendla till närliggande storstäder och istället få mer tid över till annat? Eller varför inte flytta hit? Till en stad där det faktiskt går att köpa en prisvärd bostad nära hav och natur – och dessutom ha cykelavstånd till jobbet, förskolan och fotbollsträningen.

 

Om oss

LearningWell är ett it-företag i Nyköping. Ända sedan starten 2003 har vi drivits av en enda sak. Stolthet i varje leverans. Att vara stolt går bortom att vara nöjd. När du är stolt sträcker du på dig. Du vill berätta vad du har gjort, vem du har gjort det med och varför du gjorde det. Bland kunderna finns exempelvis SSAB, Oxelösunds Hamn, Business Sweden, Armasuisse och SCA.

Företaget har alltid utvecklats utifrån ett skönt familjärt perspektiv, trots att vi nu är över 50 anställda på fyra kontor. Med det menar vi att det faktiskt är kollegorna som är med och bestämmer vad vi ska göra – och hur det ska göras.

Hos oss får du en värdestyrd och agil företagskultur. Varje månad kommer en fast lön in på kontot och om saker har gått som planerat får du även provision och vinstdelning. Dessutom är vi rätt säkra på att du kommer gilla det vi hittar på utanför arbetstid.

Vill du läsa mer om dina framtida metallgitarrister, hobbyölbryggare och golfare till kollegor? Här har du några intervjuer med dem.

 

Hör av dig

Peter Karlsson, delägare och vd East (Nyköping)
peter.karlsson@learningwell.se
070-631 28 70

Fotnot. Vi undanber oss direktkontakt från rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.