Nu söker vi både en junior IT-konsult som vill inleda en spännande resa inom IT-branschen och även en mer erfaren Systemtekniker som känner sig hemma i Microsoft miljöer och kan omsätta denna kunskap i praktik ute hos våra kunder. Vi önskar att ni har erfarenhet och kunskap gällande drift, installation och problemlösning av IT-produkter och ni ser till helheten med ett konsultativt förhållningssätt.

Teamet ni kommer att ingå i består av kunniga tekniker med fokus på problemlösning och vi ser det som naturligt att hjälpa varandra till den bästa lösningen för kund. Vi samarbetar också tajt med våra säljare i företaget och gör gemensamma säljbesök hos våra kunder.

Vi erbjuder dig en mycket intressant tjänst i ett företag som har roligt på jobbet, vi har återkommande aktiviteter i syfte att stärka andan och samhörigheten inom företaget, vi har låg personalomsättning och vi är ett familjärt team med högt i tak. Vi är flexibla, vi är snabba i beslut och vi hjälper varandra till att skapa en god trivsel på jobbet. Alla tar vi stort personligt ansvar och det är det där lilla extra som märks både i personalgruppen och hos våra kunder.

Du kommer till ett företag som har en upparbetad kundkrets med förtroende hos kund. Vi strävar efter långsiktiga relationer med både kunder, leverantörer och personal.

Datarådgivarna AB – är en IT-leverantör som tar hand om våra kunders IT-support. Hos oss ska kunden känna sig trygg. Vi har långvariga samarbeten både med kunder och leverantörer. Vi har varit helhetsleverantör av tjänster, datorer och datortillbehör för företag och organisationer i mer än 30 år. Läs mer på vår hemsida www.datarad.se

Tjänsternas omfattning är heltid med tillsvidareanställning.

Vi har kontor både i Nyköping och Norrköping.

Välkommen med din ansökan till jobba@datarad.se (läs mer om tjänsten här)

 

För ytterligare information om tjänsterna kontakta Nina Johansson, Konsultchef 0155-292407